B-BBQ brengt het échte barbecuen bij u thuis

De barbecue is veel meer dan alleen een stuk vlees snel grillen. De professional pittmaster van B-BBQ verzorgt uw BBQ-catering en geeft workshops voor beginners en gevorderden.

B-BBQ staat garant voor een bijzondere ervaring

B-BBQ helpt u uit de brand bij gezellige BBQ-feesten thuis, op het werk of bij evenementen.

Een B-BBQ gaat niet alleen over vlees.

Op een B-BBQ-evement kunnen we niet alleen zorgen voor mooie stukken vlees maar verzorgen we ook bijgerechten die verder gaan dan alleen maar een coleslaw of een huzarensalade.

De B-BBQ Workshops

Workshops van B-BBQ zijn er al voor de echte beginners. Zo heeft uw tuinfeest, bedrijfsborrel of evenement ook nog iets interactiefs en leerzaams.

Bij een B-BBQ gebruiken we alleen de beste ingredienten

Tijdens een B-BBQ gebruiken we alleen het beste vlees en de fijnste ingredienten. Zo garanderen we dat zelfs de meest culinaire fijnproevers de avond of middag van hun leven hebben.

Brood & BBQ een logische combinatie

Ons brood is samengesteld met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van vetten, broodverbeteraar en dergelijke. Ambachtelijke kwaliteit die je proeft !

 

Prijzen

Iedere BBQ-catering of -workshop is maatwerk bij B-BBQ. De prijzen per persoon zijn afhankelijk van de complexiteit van de gerechten, de hoeveelheid gerechten per persoon en natuurlijk het aantal gasten dat wordt verwacht. Zo zal een eenvoudige catering op een evenement een andere prijs per persoon opleveren dan een meer culinaire avond met workshop. Om toch een indicatie te krijgen van de prijsstelling, geven we een aantal voorbeelden in de verschillende prijsklassen zodat u een beeld krijgt.

Bedrijfs- of buurtbarbecue
Voor een groep van veertig personen verzorgen wij een middag- of avondvullende B-BBQ. Er worden vier verschillende vleesgerechten geserveerd zoals bijvoorbeeld onze speciale huisgemaakte spareribs, MOINK-balls, saté van de haas en home-made American-style hamburgers. Verder serveren we als sidedishes een versgemaakte coleslaw salad en een groene salade met brood. De avond wordt afgesloten met een op de barbecue verwarmd nagerecht. Voor deze catering rekenen wij een bedrag van ongeveer 25 euro per persoon.

BBQ-feest voor verjaardag of jubileum
Een BBQ-feest voor vrienden en familie is altijd gezellig en het heeft als groot voordeel dat u als gastheer of -vrouw alle aandacht aan uw gasten kan blijven schenken. Voor een groep van 15 personen verzorgen wij een uitgebreide B-BBQ met vier verschillende vleesgerechten zoals bijvoorbeeld onze huisgemaakte spareribs, MOINK-balls, saté van de haas en home-made American-style hamburgers. Verder serveren we als sidedishes een versgemaakte coleslaw salad en een groene salade met brood. De avond wordt afgesloten met een op de barbecue verwarmd nagerecht. Tijdens dit B-BBQ-feest is er aandacht voor uw gasten en leggen wij hen de basics uit van het gebruik van de bekende Weber barbecue. Voor een catering in besloten kring van 15 tot 20 personen vragen wij een bedrag vanaf 25 euro per persoon.

Culinair B-BBQ-feest
Brood & Barbecue zet niet alleen de bekende BBQ-klassiekers op tafel maar laat zien dat de Low & Slow methode ook geschikt is voor de echte fijnproever. Voor een groep van 20 genodigden verzorgden wij onlangs een culinaire B-BBQ met drie bijzondere vleesgerechten waaronder een bavette of een staartstuk, een visgerecht met zeebaars en passende bijgerechten. De gasten kregen een uitgebreide uitleg over de verschillende rubs en bereidingsmethodes en we leerden ze waar men op moesten letten bij het bestellen van vlees voor hun eigen BBQ-avond thuis. Deze bijzondere avond waar men nog lang over napraatte, konden we verzorgen voor een bedrag van 35 euro per persoon.

Dit zijn zo maar drie verschillende B-BBQ arrangementen uit ons assortiment maar voor elke catering komen we graag praten over wat uw exacte wensen en budget zijn. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u een geweldige B-BBQ-ervaring hebt die bij uw portemonnee past. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden.